Transferproat betaald voetbal: Heracles neemt afscheid van verdediger (2024)

Betaald voetbal

    2 september, 19:28 26 minuten leestijd

    Transferproat betaald voetbal: Heracles neemt afscheid van verdediger (1)

    Hieronder houden we je op de laatste dag van de transfermarkt op de hoogte van de laatste geruchten en feiten over de Overijsselse clubs en voetballers.

    2 september: De wegen van Heracles Almelo en Sylian Mokono scheiden per direct. De club heeft het contract van de 25-jarige verdediger ontbonden. Zodoende kan Mokono op zoek naar een nieuwe uitdaging.

    Mokono kwam in de zomer van 2022 over van FC Utrecht. In twee seizoenen kwam de geboren Utrechter tot twaalf wedstrijden in het zwart-witte shirt van Heracles Almelo.

    2 september: Het avontuur van Divaio Bobson bij PEC Zwolle zit erop. Het contract van de 20-jarige aanvaller wordt ontbonden, waardoor hij niet voor het sluiten van de transfermarkt deze nacht een nieuwe club hoeft te hebben.

    Bobson kwam vorig jaar over van het tweede team van Eintracht Frankfurt, maar moest bij PEC genoegen nemen met een handvol invalbeurten. Dit seizoen zat Bobson al niet meer bij de selectie.

    30 augustus: sc Heerenveen is in de zoektocht naar een nieuwe verdediger uitgekomen bij Jamal Amofa. De verdediger van Go Ahead Eagles zou op huurbasis de overstap naar Friesland moeten maken, zo meldt Sander de Vries van Leeuwarder Courant. Grote vraag is of de Deventenaren willen meewerken aan een (tijdelijk) vertrek van de 25-jarige verdediger.

    29 augustus: Go Ahead Eagles gaat Thibo Baeten de rest van het seizoen verhuren aan Roda JC uit de Keuken Kampioen Divisie. In Deventer hadden ze, met de niet-vertrekkende Victor Edvardsen erbij, vier spitsen en dus was er niet voor iedereen plek. Baeten mag zich nu een niveau lager bewijzen.

    29 augustus: Heracles Almelo heeft een tweede bod op Ruben Roosken afgewezen.

    29 augustus: Een verrassende wending rond Victor Edvardsen. Volgens het Zweedse Sportbladet ziet Edvardsen op het laatste moment toch af van een overgang naar het Engelse Barnsley.

    De club in de League One zou de spits van Go Ahead Eagles op huurbasis overnemen, maar wegens privéredenen heeft Edvardsen toch een streep gezet door een Brits avontuur, aldus het Zweedse nieuwsmedium. Daardoor zal Edvardsen terugkeren bij de Deventer club.

    28 augustus: Naci Ünüvar gaat Ajax verlaten. De aanvaller, die vorig seizoen nog op huurbasis actief was voor FC Twente, vertrekt volgens Voetbal International naar het Spaanse Espanyol. De club uit Barcelona huurt Ünüvar voor één seizoen, met daarbij een optie tot koop. Vorig seizoen kwam de buitenspeler tot 25 wedstrijden voor FC Twente. Daarin scoorde hij vier keer en was hij drie keer de aangever.

    27 augustus: Victor Edvardsen staat volgens De Stentor voor een vertrek bij Go Ahead Eagles. De Zweedse spits wordt door de club uit Deventer verhuurd aan het Engelse Barnsley, dat in de League One uitkomt. Edvardsen zou alleen de medische keuring nog moeten doorstaan.

    27 augustus: Wout Weghorst heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Ajax, meldt De Telegraaf. De spits uit Borne kan in Amsterdam een contract tekenen tot 2026. Weghorst wordt al enige tijd in verband gebracht met een overgang naar Ajax.

    Om de deal te beklinken moet Ajax volgens de krant nog wel een akkoord zien te bereiken met zijn huidige werkgever Burnley, waar de aanvaller nog één seizoen onder contract staat.

    27 augustus: FC Twente doet Sander Sybrandy tijdelijk van de hand. De aanvaller speelt tot aan het einde van het jaar op huurbasis voor de Finse club Ilves Tampere.

    27 augustus: Antonio Satriano wordt dit seizoen door Heracles Almelo verhuurd aan Casertana FC uit de Italiaanse Serie C. Er is geen optie tot koop. Vorig seizoen werd hij in de tweede seizoenshelft al verhuurd aan AC Trento.

    26 augustus: Olivier Aertssen heeft de overgang gemaakt van Ajax naar PEC Zwolle. De 20-jarige centrale verdediger heeft in Zwolle een contract getekend voor drie jaar, met een optie voor een vierde jaar.

    26 augustus:

    De Zweed Gustad Lagerbielke wordt bij FC Twente de opvolger van Robin Pröpper. De verdediger wordt de rest van het seizoen gehuurd van Celtic.

    26 augustus: Sherel Floranus maakt volgens Soccernews op korte termijn de overstap van Almere City naar PEC Zwolle. De back moet alleen nog gekeurd worden in de provinciehoofdstad. Hij zal dan volgens het medium voor drie jaar tekenen.

    25 augustus: Milan Smit gaat SC Cambuur verruilen voor Go Ahead Eagles.De 22-jarige spits wordt morgen gekeurd en vervolgens gepresenteerd bij de Deventenaren.

    24 augustus: Het leek een maand geleden ondenkbaar, maar de hoop op de terugkeer van Younes Namli is wel degelijk aanwezig bij de technische leiding van PEC Zwolle, zo weet Oost-verslaggever Tijmen van Wissing te melden. Wordt vervolgd.

    24 augustus: Milan Smit heeft de interesse van Go Ahead Eagles bevestigd. De 21-jarige aanvaller van SC Cambuur ziet een overstap naar De Adelaarhorst zitten, zo liet hij vrijdagavond na afloop van het duel met TOP Oss (1-0 nederlaag) weten voor de camera's van ESPN. "Het klopt wel, maar de clubs moeten er nog uitkomen. Daar wacht ik rustig op. Maar die kans zou ik graag willen pakken, ik denk ook dat ik er klaar voor ben."

    23 augustus: Volgens ESPN heeft Go Ahead Eagles zijn zinnen gezet op Milan Smit. De spits van Cambuur moet de aanvalslinie van de Deventer ploeg van Paul Simonis gaan versterken. Daardoor wil Go Ahead voorsorteren op een mogelijk vertrek van Victor Edvardsen, die in de belangstelling staat van buitenlandse clubs. Smit heeft in Leeuwarden nog een contract voor twee seizoenen.

    23 augustus: PEC Zwolle staat op het punt om Olivier Aertssen over te nemen van Ajax. Dat meldt De Telegraaf. Aanvankelijk was het nog de vraag of het een tijdelijke overstap wordt of dat PEC de 20-jarige verdediger definitief overneemt, maar volgens Johan Inan van het AD wordt het een definitieve overgang.

    22 augustus: Na twee jaar scheiden de wegen van PEC Zwolle en Tolis Vellios zich. De 32-jarige spits uit Griekenland vertrekt naar Cyprus om te gaan voetballen bij Nea Salamis Famagusta. De aanvaller had een belangrijk aandeel in de promotie van PEC Zwolle in 2023.

    "Ik ga iedereen bij PEC Zwolle natuurlijk enorm missen. Vanaf de eerste dag dat ik hier binnenkwam had ik een magische connectie met het publiek. We hebben samen prachtige momenten meegemaakt. De 13-0 overwinning op Den Bosch, de promotie en natuurlijk de handhaving in de Eredivisie. Nu vertrek ik naar Cyprus voor een nieuw avontuur, dichterbij mijn familie. Ik wil iedereen binnen de club bedanken en natuurlijk alle supporters voor hun steun. Ik zal deze twee jaar nooit vergeten. Door jullie voelde Zwolle voor ons gezin echt als een tweede thuis", aldus Vellios.

    21 augustus: Simon Graves staat op het wensenlijstje van PEC Zwolle. De 25-jarige Deen moet het komende seizoen gehuurd worden van het Italiaanse Palermo. Volgens Deense media wordt de centrale verdediger vandaag medisch gekeurd.

    21 augustus: Tolis Vellios gaat PEC Zwolle verlaten. De publiekslieveling is op weg naar het Cypriotische Nea Salamina Famagusta. De Griek speelde 61 duels voor PEC en maakte daarin vijftien doelpunten.

    20 augustus: Pim Saathof heeft zijn contract bij Go Ahead Eagles met twee jaar verlengd. De verdediger zette een handtekening onder een verbintenis die hem tot medio 2027 aan de club uit Deventer verbindt.

    20 augustus: Tijn Peters heeft zijn handtekening gezet onder zijn eerste profcontract bij Ajax. De 18-jarige Oldenzaler tekent tot medio 2027. Peters speelt sinds 2020 in de jeugdopleiding van Ajax. Hij kwam eerder uit voor Quick’20 en FC Twente.

    20 augustus: Steeds meer clubs melden zich bij Liverpool voor Sepp van den Berg. De verdediger werd eerder al genoemd bij landskampioen PSV, maar de Eindhovenaren krijgen nu concurrentie uit het buitenland. Bayer Leverkusen en Brentford hebben zich bij Liverpool gemeld om de 22-jarige Zwollenaar over te nemen, zo meldt het Duitse Sky Sports. Liverpool zou 25 miljoen pond willen ontvangen voor de Nederlander.

    20 augustus: Victor Edvardsen heeft over belangstelling niets te klagen. De Zweedse spits staat volgens transferexpert Ben Jacobs op de radar bij twee clubs uit de Championship en het Poolse Górnik Zabrze, maar Go Ahead Eagles wil de aanvaller niet kwijt. Daarnaast heeft het Zweedse IFK Göteborg een huuraanbieding gedaan, maar Edvardsen wil (voorlopig) niet terugkeren naar Zweden.

    19 augustus: Hidde ter Avest vervolgt zijn loopbaan bij Oxford United. De duur van het contract van de 27-jarige Wierdenaar is nog niet naar buiten gebracht. Oxford United komt uit in de Championship, het tweede niveau van Engeland. Ter Avest speelde eerder voor FC Twente, het Italiaanse Udinese en de laatste jaren voor FC Utrecht.

    14 augustus: PEC Zwolle heeft een oogje laten vallen op Jannik Müller. De 30-jarige Duitse verdediger doorliep de jeugdopleiding van 1. FC. Köln en kwam de afgelopen drie seizoenen uit voor Darmstadt 98. Eerder diende de Duitser ook Dynamo Dresden en het Slowaakse Dunajská Streda.

    14 augustus: Go Ahead Eagles heeft zich bij RKC Waalwijk gemeld voor Yassin Oukili. De Deventenaren deden volgens De Telegraaf zelfs al een bod op de 23-jarige middenvelder, maar dat bod werd door de Waalwijkers afgeslagen.

    13 augustus: Volgens verschillende media is PEC Zwolle dicht bij het aantrekken van Dylan Vente. De spits staat op het punt om door het Schotse Hibernian verhuurd te worden aan de Zwollenaren.

    13 augustus: De kogel is door de kerk. Go Ahead Eagles heeft zich versterkt met Oliver Antman. De Finse aanvaller wordt overgenomen van FC Nordsjaelland en tekent een contract tot 2027 met een optie voor nog een jaar. Antman kwam al eerder in de Eredivisie uit: hij speelde in 2023 elf wedstrijden voor FC Groningen.

    13 augustus: De wegen tussen Darío Serra en Go Ahead Eagles scheiden per direct. De Spaanse aanvaller maakt op korte termijn de overstap naar een andere club. De 21-jarige Serra kwam tot vijf officiële optredens voor Go Ahead Eagles.

    12 augustus: Jason van Duiven is definitief vertrokken bij PSV. De Almeloër maakt de overstap naar Lommel SK, dat deel uitmaakt van de City Group.

    10 augustus: Volgens het Deense Tipsbladet hoopt Go Ahead Eagles haar voorhoede te verstreken met Oliver Antman. De 22-jarige aanvaller uit Finland staat momenteel op de loonlijst bij FC Nordsjaelland, de club die hem in 2023 nog voor een half jaar verhuurde aan FC Groningen.

    10 augustus: Giandro Sambo heeft zijn eerste profcontract bij Heracles Almelo getekend. De 17-jarige aanvaller stroomt door vanuit de FC Twente/Heracles Academie en tekent in Almelo een contract tot medio 2027.

    10 augustus: Jason van Duiven is onderweg naar Engeland om een transfer naar City Football Group af te ronden, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De Almeloër gaat via Manchester naar het Belgische Lommel, dat deel uitmaakt van de City Group, en levert PSV naar verluidt zo'n drie miljoen euro op.

    9 augustus: Joris Kramer heeft zijn contract bij Go Ahead Eagles met één jaar verlengd. De verdediger zette zijn handtekening onder een verbintenis die hem tot medio 2027 aan Go Ahead Eagles verbindt. "De waardering die ik hier voel – vanuit de supporters en alle mensen op de club – heeft mij de doorslag gegeven om een nieuw contract te tekenen. Ik wil hier stappen maken om uiteindelijk de best mogelijke volgende stap te maken", aldus Kramer, die werd genoemd als opvolger van de bij FC Twente vertrokken Robin Pröpper.

    9 augustus: Alfons Sampsted staat op het punt om zijn handtekening te zetten bij Birmingham. De 26-jarige rechtsback is al in Engeland en ontbrak vandaag op de training van FC Twente en is zaterdag ook geen onderdeel van de wedstrijdselectie tegen NEC. Bart van Rooij van NEC wordt genoemd als opvolger van Sampsted. Volgens De Gelderlander hebben de Tukkers zich gemeld bij het management van Van Rooij

    9 augustus: Sem Steijn staat in de belangstelling van RSC Anderlecht, meldt Het Laatste Nieuws. De Belgische recordkampioen heeft de goalgetter van FC Twente hoog op het verlanglijstje staan. Naast Anderlecht zou ook Royal Antwerp FC interesse hebben in Steijn.

    8 augustus: Myron Boadu vervolgt zijn carrière bij VfL Bochum, meldt De Telegraaf. De aanvaller werd afgelopen half jaar door AS Monaco verhuurd aan FC Twente. Ook de Duitse Bundesliga-club neemt Boadu op huurbasis over. De eenmalig international staat in Monaco nog tot de zomer van 2026 onder contract.

    8 augustus: Bij een mogelijk vertrek van Alfons Sampsted, die interesse geniet van buitenlandse clubs en zelf ook niet onwelwillend tegenover een vertrek staat, heeft FC Twente al een opvolger op het oog. De Enschedese club denkt aan de 23-jarige Bart de Rooij van NEC. En laat de Nijmeegse formatie komend weekend nou de tegenstander zijn bij de competitiestart in de Eredivisie.

    7 augustus: Irakli Yegoian maakt de overstap naar Vitesse. De 20-jarige middenvelder kwam in 2017 in de jeugdopleiding van FC Twente terecht en tekende vorig seizoen zijn eerste profcontract. Tot een debuut in de hoofdmacht kwam het niet.

    7 augustus: Heracles Almelo heeft de verbintenis van Brian de Keersmaecker opengebroken en met één seizoen verlengd. De 24-jarige middenvelder ligt nu tot medio 2028 vast in Almelo.

    “Ik ben blij met deze verlenging en het geeft voor mezelf ook rust”, vertelt De Keersmaecker. ”Ik heb het hier naar mijn zin en ik voel dat de club veel vertrouwen in mij heeft. Dat vertrouwen tonen ze nu ook met dit nieuwe contract.”

    7 augustus: Xander Blomme gaat Go Ahead Eagles tijdelijk verlaten. De 22-jarige middenvelder gaat komend seizoen op huurbasis bij Excelsior aan de slag. De Belg speelde in twee seizoenen 23 wedstrijden voor de Deventenaren. Daarin was hij eenmaal trefzeker.

    4 augustus: Volgens TransferWatchNL zijn Go Ahead Eagles en Blackburn Rovers akkoord over Jeffrey de Lange. De doelman ziet zelf de stap wel zitten en sprak eerder al met de Engelse club.

    3 augustus: Tijs Velthuis gaat zijn carrière zo goed als zeker vervolgen bij het Italiaanse Salernitana. Technisch directeur Gerard Nijkamp van Sparta, de huidige club van de Oldenzaalse verdediger, laat aan RTV Rijnmond weten dat de clubs zo goed als rond zijn over een overgang. Het gaat om huur, met een verplichte optie tot koop bij een bepaald aantal wedstrijden.

    3 augustus: Job Tijink heeft zijn eerste profcontract bij Heracles Almelo ondertekend. Hij stroomt door uit de FC Twente/Heracles Academie en tekende tot medio 2026 in Almelo. "Jop traint al sinds begin dit jaar mee met de selectie en we hebben een goed beeld van zijn kwaliteiten", zegt technisch directeur Nico-Jan Hoogma. "Jop heeft zichzelf echt laten zien, hij is een jongen van de regio en wij hebben er vertrouwen in dat hij hier in de komende tijd kan doorgroeien."

    3 augustus: Jeffrey de Lange staat in de belangstelling van het Engelse Blackburn Rovers. Volgens VI wil de doelman van Go Ahead Eagles de stap graag maken en sprak hij al met de club. De Lange kan naar meerdere clubs, waaronder Ajax. Hij wil echter graag ergens als eerste doelman aan de slag.

    1 augustus: Dat hij ging was al bekend, maar vanavond is Robin Pröpper officieel gepresenteerd bij Rangers FC. De verdediger komt over van FC Twente en tekende voor twee jaar.

    1 augustus: Het contract van Ryan Thomas bij PEC Zwolle is verlengd. De Nieuw-Zeelander, die bezig is aan zijn tweede periode in Zwolle, zag vorige maand zijn contract aflopen, maar club en speler hadden beide de intentie om met elkaar door te gaan. Thomas ligt nu vast tot medio 2025.

    "PEC Zwolle is mijn club en zit echt in mijn hart. Waar ik kan wil ik de club en mijn medespelers helpen, zoals iedereen binnen en buiten de club mij ook vaak gesteund heeft. Ik sta inmiddels weer op het veld, ervaar heel veel plezier en ga er alles aan doen om van waarde te zijn. Ik heb dan ook heel veel zin in het nieuwe seizoen", aldus Thomas.

    1 augustus: Tijs Velthuis heeft de interesse gewekt van de Italiaanse Serie B-club Salernitana, dat meldt De Telegraaf. De centrumverdediger uit Oldenzaal, die in de opleiding van FC Twente speelde, komt momenteel uit voor Sparta Rotterdam.

    31 juli: Steve McClaren maakt een bijzondere overstap. De succestrainer van FC Twente verlaat Manchester United, waar hij assistent was van Erik ten Hag, en gaat aan de slag als bondscoach van Jamaica.

    31 juli: Heracles Almelo gaat zich versterken met Daniël van Kaam, zo meldt Sander de Vries van de Leeuwarder Courant. De middenvelder van SC Cambuur heeft nog een eenjarig contract in Leeuwarden en dus zullen de Almeloërs een transfersom naar de de Friese hoofdstad overmaken.

    30 juli: Finn Stokkers heeft zijn contract bij Go Ahead Eagles met een jaar verlengd. De aanvaller ligt nu vast tot medio 2026, met een optie voor nog een jaar in Deventer.

    30 juli: Manchester City heeft volgens het Eindhovens Dagblad veel over voor PSV-spits Jason van Duiven uit Almelo. Volgens de krant zou de Engelse grootmacht een bedrag met zeven cijfers hebben neergelegd in Eindhoven. Hij zou dan worden gestald bij het Belgische Lommel.

    29 juli: Thomas van den Belt en Dick Schreuder worden bij het Spaanse CD Castellón herenigd. De middenvelder uit Zwolle had bij Feyenoord geen uitzicht op veel speelminuten en wordt nu verhuurd aan de club die vanaf komend seizoen uitkomt in LaLiga 2. Eerder werkte het tweetal al succesvol samen bij PEC Zwolle.

    29 juli: PSV heeft een bod van rond de tien miljoen euro gedaan op Zwollenaar Sepp van den Berg. Liverpool, de huidige werkgever van Van den Berg, heeft het eerste bod van de Eindhovenaren echter resoluut afgeslagen, zo meldt transferexpert Fabrizio Romano. De voormalig speler van PEC Zwolle kwam het afgelopen seizoen op huurbasis uit voor het Duitse FSV Mainz 05.

    26 juli: Sam Lammers wordt de nieuwe spits van FC Twente. De 27-jarige Lammers wordt vanmiddag medisch gekeurd en tekent als deze goed is verlopen een contract voor drie seizoenen in Enschede.

    26 juli: Vaclav Cerny gaat op huurbasis aan de slag bij Rangers FC. De buitenspeler verliet vorige zomer FC Twente voor een avontuur bij het Duitse VfL Wolfsburg en kwam in zijn eerste seizoen in Duitsland tot 25 officiële wedstrijden.

    25 juli: Cambuur is in de markt voor Thomas van den Belt, weet voetbalplatform 1908. De middenvelder uit Zwolle staat nog onder contract bij Feyenoord, maar komt in Rotterdam weinig aan spelen toe.

    25 juli: Jetro Willems heeft een contract verdiend bij CD Castellón, de ploeg van voormalig PEC Zwolle-trainer Dick Schreuder. De verdediger was transfervrij na zijn vertrek bij Heracles Almelo en tekent naar verluidt een contract voor een seizoen.

    24 juli: Heracles Almelo heeft volgens VI het eerste bod van het Italiaanse Reggiana op verdediger Ruben Roosken afgeslagen. Die ploeg speelt op het tweede niveau, de Serie B.

    24 juli: Sepp van den Berg is gewild. De verdediger uit Zwolle werd eerder al in verband gebracht met PSV en Mainz en nu heeft ook Hoffenheim interesse. weet Sky Sport. Van den Berg is eigendom van het Liverpool van trainer Arne Slot uit Bergentheim.

    23 juli: Yannick Gerritsen heeft zijn eerste profcontract getekend bij FC Twente. De doelman uit Rijssen tekende tot medio 2028. Hij zit sinds 2018 in de opleiding van de Enschedeërs.

    23 juli: Braydon Manu traint deze week mee bij PEC Zwolle. De rechtsbuiten is contractloos sinds zijn periode bij SV Darmstadt.

    22 juli: Volgens het Algemeen Dagblad mag Thomas van den Belt vertrekken bij Feyenoord. De 23-jarige middenvelder uit Zwolle is niet met de Rotterdamse club mee op trainingskamp naar Oostenrijk. Van den Belt maakte een jaar geleden de overstap van PEC Zwolle naar Feyenoord, maar moest het in De Kuip doen met slechts een handvol speelminuten. "Er is interesse van andere clubs voor Van den Belt. De technische leiding van Feyenoord heeft aangegeven dat ze willen meedenken over een transfer", schrijft het AD.

    19 juli: Na Bas Kuipers en Philippe Rommens lijkt Go Ahead Eagles ook Willum Willumsson kwijt te raken. De IJslander is volgens De Telegraaf op weg naar Birmingham City, dat 1.5 miljoen euro zou willen betalen voor de sterkhouder van de Eagles.

    18 juli: Go Ahead Eagles gaat zich versterken met Calvin Twigt. Als de laatste formaliteiten zijn afgerond komt de 21-jarige middenvelder over van FC Volendam, waarmee hij vorig seizoen degradeerde uit de Eredivisie. Beide clubs zijn akkoord over een transfersom van enkele tonnen. In vier seizoenen tijd kwam Twigt 84 keer in actie voor FC Volendam en daarin was hij viermaal trefzeker.

    15 juli: Remko Pasveer heeft zijn contract bij Ajax met een jaar verlengd. De 40-jarige doelman uit Hengelo gaat daarmee zijn vierde seizoen in bij de Amsterdammers.

    15 juli: Issam El Maach blijft langer bij FC Twente. De 24-jarige reservedoelman ligt nu tot 2027 vast in Enschede en er is een optie voor nog een seizoen. Hij wacht nog op zijn officiële debuut bij Twente.

    13 juli: Sander Sybrandy gaat FC Twente mogelijk verlaten. De 20-jarige buitenspeler is op proef bij het gedegradeerde Vitesse. Sybrandy kwam vorig seizoen 1 minuut in actie in de hoofdmacht van de Tukkers.

    12 juli: Heracles Almelo wil zich versterken met Lance Duijvestijn, weet VI. De middenvelder degradeerde met Excelsior en kan bij Heracles in de Eredivisie blijven spelen. In de winterstop ging hij nog van Almere naar Excelsior. Hij zou alweer de zevende nieuweling worden in Almelo.

    11 juli: Jetro Willems gaat mogelijk aan de slag bij het CD Castellon van trainer Dick Schreuder. De linksback is transfervrij na zijn periode bij Heracles en trainde mee bij de club die promoveerde naar de Segunda Division, weet VI.

    11 juli: Het is nog wachten op een definitieve hamerslag, maar weinig lijkt een overgang van Philippe Rommens naar Ferencváros in de weg te staan. Volgens VI is de middenvelder van Go Ahead Eagles hard op weg naar de club in Hongarije. De Belg, die nog een contract heeft tot 2025, stond donderdag al niet meer op het trainingsveld in Deventer.

    10 juli: Jeugdspeler Robbin Weijenberg heeft zijn eerste profcontract bij Go Ahead Eagles getekend. De 19-jarige middenvelder zette in De Adelaarshorst zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2025 (met nog een extra optiejaar). Weijenberg draait momenteel in de voorbereiding mee met de eerste selectie en zal dit seizoen ook onderdeel blijven van het eerste elftal.

    9 juli: Anas Ouahim vertrekt definitief bij Heracles Almelo. De middenvelder werd de laatste maanden van vorig seizoen al verhuurd aan Sheriff Tiraspol en gaat nu aan de slag bij Sydney FC in Australië.

    8 juli: Jurjan Mannes gaat in de komende dagen zeer waarschijnlijk gepresenteerd worden bij Heracles Almelo. De 32-jarige oud-prof van onder meer FC Emmen en SC Cambuur gaat een rol vervullen als technisch manager als verbinder naar de opleiding. Technisch directeur Nico-Jan Hoogma blijft gewoon aan boord als eindverantwoordelijke. Een vertrek naar HSV is niet aan de orde.

    Daarnaast werd vandaag bekend dat Heracles achter het net heeft gevist wat betreft Kenzo Goudmijn. De 22-jarige middenvelder vervolgt zijn loopbaan bij Derby County. De Almeloërs hebben nu hun oog laten vallen op Philip Brittijn van De Graafschap.

    8 juli: Rashaan Fernandes verlaat per direct Go Ahead Eagles voor een avontuur bij Omonia 29 uit Cyprus. Fernandes kwam in 2022 naar Deventer en speelde uiteindelijk 29 wedstrijden voor de Eagles.

    6 juli: Paul Simonis wordt definitief de nieuwe trainer van Go Ahead Eagles. De huidig assistent-trainer van sc Heerenveen was eerder al als assistent actief bij de Deventenaren en tekent als alle formaliteiten zijn afgerond een contract voor twee seizoenen.

    6 juli: Henk de Jong wordt niet de nieuwe trainer van Go Ahead Eagles. Paul Simonis is volgens Omrop Fryslân wel in gesprek met de Deventer club. Hij was eerder assistent onder Kees van Wonderen.

    6 juli: Kaj de Rooij gaat van amateur naar prof. De aanvaller speelde afgelopen seizoen op amateurbasis bij PEC Zwolle en heeft nu een contract verdiend. Hij tekende voor een jaar met een optie voor nog een jaar.

    5 juli: Middenvelder Philippe Rommens wordt begeerd door meerdere clubs. Naast de belangstelling van het Hongaarse Ferencvaros heeft ook Club Brugge de Belg van Go Ahead Eagles in het vizier.

    5 juli: Go Ahead Eagles is in de zoektocht naar een nieuwe trainer uitgekomen bij Henk de Jong. Volgens Omrop Fryslân heeft Go Ahead het oog laten vallen op de huidige oefenmeester van SC Cambuur.

    Zelf wil hij tegenover de omroep niets kwijt over de mogelijke interesse, maar hij ontkent het evenmin. "Ik zeg er niets over. Dan moet je bij Go Ahead Eagles zijn. Ik zit bij een mooie club", zegt hij. "Wij hebben een plan voor de komende jaren. Daar wil ik graag deel van uitmaken."

    4 juli: Eerder vandaag meldden we al dat er bij Go Ahead Eagles wel eens een leegloop kan komen na het succesvolle vorige seizoen en De Telegraaf komt vanavond met het nieuws dat Philippe Rommens in de belangstelling staat van het Hongaarse Ferencvaros.

    4 juli: Volgens transferexpert Fabrizio Romano staat Mats Wieffer uit Borne op het punt om naar Engeland te vliegen om de overgang naar Brighton & Hove Albion af te ronden. De clubs zijn er al uit en de transfersom is iets meer dan 30 miljoen euro.

    4 juli: Heracles Almelo gaat Emil Hansson verkopen aan Birmingham City, weet het Zweedse Expressen. Volgens sportjournalist Anel Avdic is Heracles het eens geworden met de club uit de Championship over een prijskaartje van een kleine twee miljoen euro. Het contract van Hansson in Almelo loopt nog tot de zomer van 2025.

    4 juli: Feyenoord heeft Mats Wieffer toestemming gegeven om te praten met Brighton, meldt Voetbal International. De Premier League-club wil de Bornse middenvelder losweken bij Feyenoord, dat een groot transferbedrag verlangt voor Wieffer. De jeugdspeler van FC Twente heeft nog een doorlopend contract in De Kuip.

    4 juli: Oskar Zawada maakt zijn comeback in de Eredivisie en tekent voor RKC Waalwijk. De aanvaller komt transfervrij over vanuit Nieuw-Zeeland. Zawada speelde in 2016 een half jaar voor FC Twente, dat hem toentertijd huurde van VfL Wolfsburg. Woensdag trokken de Waalwijkers ook al oud-Eagles-speler Richard van der Venne aan.

    3 juli: Jesse Bosch gaat met Willem II de Eredivisie in. De middenvelder uit De Lutte had een aflopend contract, maar dat is met drie jaar verlengd. Afgelopen jaar was hij een belangrijke schakel bij de ploeg die de titel pakte in de Keuken Kampioen Divisie.

    2 juli: Het lijkt niet meer de vraag óf Mats Wieffer deze zomer bij Feyenoord vertrekt, maar waarheen. De middenvelder uit Borne werd al aan veel clubs gelinkt en Brighton & Hove Albion is de volgende op het lijstje. Dat meldt The Athletic. Wieffer ligt nog drie jaar vast in Rotterdam.

    1 juli: PSV heeft volgens Voetbal International interesse in Zwollenaar Sepp van den Berg. De verdediger is eigendom van Liverpool, maar die club verhuurde hem al aan Preston North End, Schalke 04 en FSV Mainz 05. PSV is op zoek naar verdediger omdat André Ramalho hoogstwaarschijnlijk vertrekt.

    26 juni: Dario Serra lijkt Go Ahead Eagles te gaan verlaten. De Spaanse vleugelspeler gaat op proef bij Jong FC Utrecht. Serra tekende vorig seizoen een driejarig contract in Deventer, maar kwam nauwelijks in de plannen van René Hake voor. Het afgelopen halfjaar was hij op huurbasis actief bij het Spaanse Mérida AD.

    19 juni: Ivo Rossen staat volgens Voetbalalert voor een hereniging met John Lammers. Rossen was assistent van Lammers bij Heracles en de Almelose ploeg verlengde zijn contract niet. Lammers werd tijdens het seizoen ontslagen en tekende onlangs bij VVV.

    19 juni: Pascal Mulder vervolgt zijn loopbaan bij FC Emmen. De 25-jarige centrale verdediger van HHC Hardenberg verruilt De Boshoek voor De Oude Meerdijk. Mulder heeft een contract voor één seizoen getekend met een optie voor een tweede seizoen.

    Ook Robin Jalving maakt de overstap van Overijssel naar Drenthe. Na drie jaar Heracles Almelo is FC Emmen de nieuwe werkgever van de 24-jarige doelman.

    19 juni: Waar ligt de toekomst van Wout Weghorst? Volgens transfergoeroe Fabrizio Romano gaat de redder van Oranje naar Ajax en vist FC Twente achter het net. "De gesprekken tussen Wout Weghorst en Ajax op persoonlijk vlak zijn al vergevorderd, alle partijen hebben er vertrouwen in dat de transfer doorgang zal vinden", schrijft Romano. "De onderhandelingen met Burnley volgen nog, maar Ajax heeft er steeds meer vertrouwen in dat Weghorst naar de club komt."

    17 juni: Haris Medunjanin en Dick Schreuder blijven samenwerken bij het Spaanse CD Castellón. De 39-jarige middenvelder stopte na de promotie naar de Segunda División, maar wordt nu de assistent van de voormalig trainer van PEC Zwolle. Het tweetal werkte eerder al samen bij Philipadelphia Union en PEC Zwolle.

    13 juni: Mats Wieffer kan provinciegenoot Tijjani Reijnders achterna. Volgens Sky Sport en 1908.nl heeft AC Milan zich bij Feyenoord gemeld voor de middenvelder uit Borne. Hij zou tussen de 20 en 25 miljoen moeten kosten.

    12 juni: Lasse Wehmeyer vertrekt bij Heracles Almelo. De 21-jarige aanvaller maakt de overstap naar VVV-Venlo. In Almelo had de Duitser nog een contract tot medio 2025. In totaal speelde Wehmeyer dertig officiële wedstrijden voor de Almeloërs waarin hij vier keer tot scoren kwam.

    12 juni: Erik ten Hag is ook komend seizoen trainer van Manchester United. Diverse Engelse media melden dat de Nederlander het vertrouwen krijgt van de clubleiding en miljardair Jim Ratcliffe, een van de nieuwe eigenaren. Ten Hag eindigde afgelopen seizoen met Manchester United als achtste in de Premier League, maar wist wel de FA Cup te winnen. Er zouden echter twijfels zijn geweest of de Tukker nog wel de juiste man was om het team verder te helpen.

    Volgens Engelse media wordt contractverlenging inmiddels niet uitgesloten. Ten Hag heeft nog een verbintenis tot de zomer van 2025.

    7 juni: Ajax wil deze zomer stunten met de komst van Wout Weghorst, zo melden het AD, VI en De Telegraaf vrijdag. Mocht de 31-jarige spits uit Borne daadwerkelijk openstaan voor een overstap naar Amsterdam, dan kaapt Ajax de Tukker weg voor de neus van FC Twente. Het is een publiek geheim dat Weghorst en FC Twente al enige tijd om elkaar heen dansen.

    Weghorst bereidt zich momenteel met Oranje voor op het EK.

    6 juni: Aanvoerder Pascal Mulder van HHC Hardenberg gaat het betaald voetbal in. Volgens RTV Drenthe staat hij op het punt om te tekenen bij FC Emmen uit de Keuken Kampioen Divisie. Mulder speelde eerder in de jeugd van PEC Zwolle en voor Staphorst. Ook Freddy Quispel, die bij Staphorst speelde, gaat aan de slag bij Emmen.

    4 juni: Heracles Almelo gaat zich mogelijk versterken met Feyenoorder Mimeirhel Benita, weet 1908.nl. De rechtsback werd het net afgelopen seizoen door Feyenoord verhuurd aan Excelsior. Hij staat nog tot medio 2025 onder contract in Rotterdam.

    1 juni: Na een ijzersterk seizoen bij FSV Mainz in de Bundesliga heeft Sepp van den Berg zich in de kijker gespeeld van meerdere clubs in de Europese topcompetities, weet De Telegraaf. De Zwolse verdediger staat nog onder contract bij Liverpool, maar de kans dat hij terugkeert bij de club waar Arne Slot komend seizoen de scepter zwaait is klein.

    Transferproat betaald voetbal: Heracles neemt afscheid van verdediger (2024)
    Top Articles
    Baking Thin Venison Tenderloin: Timing Tips
    Beef Tenderloin: Tender and Tasty?
    Jps Occupational Health Clinic
    Q102 Weather Desk
    Walmart Automotive Number
    Australian Gold zonbescherming review - Verdraaid Mooi
    Wjbd Weather Radar
    Lvc Final Exam Schedule
    16Th Or 16Nd
    Stockton (California) – Travel guide at Wikivoyage
    102 Weatherby Dr Greenville Sc 29615
    月曜から夜ふかし 9Tsu
    Msft Msbill Info
    Metalico Sharon Pa
    Rainbird Wiring Diagram
    Demystifying the C-Suite: A Close Look at the Top Executive Roles - 33rd Square
    'Kendall Jenner of Bodybuilding' Vladislava Galagan Shares Her Best Fitness Advice For Women – Fitness Volt
    Fly Fit Bungee Rome Ga
    Huniepop Jessie Questions And Answers
    Oppenheimer Showtimes Near Amc Rivertowne 12
    Best Chinese Rome Ny
    Mylaheychart Login
    Frontline Education Absence Management Login
    Brooklyn Pizzeria Gulfport Menu
    Ecem Hotoglu
    What happened to Gas Monkey Garage?
    Find Words Containing Specific Letters | WordFinder®
    Craigslist Caldwell Id
    Ullu Web Series 123
    Panty Note Manga Online
    Eddy Ketchersid Obituary
    Cars & Trucks By Owner
    Daggett Funeral Home Barryton Michigan
    Mark Rosen announces his departure from WCCO-TV after 50-year career
    Marshfieldnewsherald Obituary
    Dimbleby Funeral Home
    Stanley Steemer Medford Oregon
    Mikayla Campinos: The Rising Star Of EromeCom
    Bj's Gas Price Victor Ny
    Odu Csnbbs
    Kcu Sdn
    Ella And David Steve Strange
    China Rose Plant Care: Water, Light, Nutrients | Greg App 🌱
    Sdn Md 2023-2024
    Viewfinder Mangabuddy
    What is Landshark Beer?
    Dermatologist Esthetician Jobs
    Lagoon Pontoons Reviews
    Wush Ear Cleaner Commercial Actor
    Inside Dave Grohl's past love life and cheating scandals
    Clarakitty 2022
    Lenscrafters Westchester Mall
    Latest Posts
    Article information

    Author: Merrill Bechtelar CPA

    Last Updated:

    Views: 6267

    Rating: 5 / 5 (70 voted)

    Reviews: 85% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Merrill Bechtelar CPA

    Birthday: 1996-05-19

    Address: Apt. 114 873 White Lodge, Libbyfurt, CA 93006

    Phone: +5983010455207

    Job: Legacy Representative

    Hobby: Blacksmithing, Urban exploration, Sudoku, Slacklining, Creative writing, Community, Letterboxing

    Introduction: My name is Merrill Bechtelar CPA, I am a clean, agreeable, glorious, magnificent, witty, enchanting, comfortable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.